петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

ВИДЕО: Над 10 милиони луѓе заспаа со оваа снимка

Над 10 милиони луѓе заспаа со оваа снимка. Проблемите со несоница, превртувањата во креветот, неудобната положба, нервозата, стресот и ненаспиеноста имаат едноставно решение, а тоа се крие во оваа видео снимка.

spienjeee

Поврзани вести

Над 10 милиони луѓе заспаа со оваа снимка. Проблемите со несоница, превртувањата во креветот, неудобната положба, нервозата, стресот и ненаспиеноста имаат едноставно решение, а тоа се крие во оваа видео снимка.

Освен преубавите глетка за очите, видеото стана мегапопуларно поради природните звуци што неверојатно опуштаат. Ова е дело на визуелниот уметник Јони Лоусон така што две години ја снимал истата сцена во природа, покрај река.

Тој прво не бил свесен колку неговиот труд им помага на луѓето што имаат проблеми со стрес и несоница, а потоа почнале да му пристигаат писма од целиот свет од луѓето што се импресионирани од тоа како видеото ги успива.

Најчитани вести