среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 55

10 најчудни работи кои ги снимил „Google Earth“ (ВИДЕО)

10 најчудни работи кои ги снимил „Google Earth“

10 најчудни работи кои ги снимил „Google Earth“

Поврзани вести

Во видеото може да се видат различни краеви во светот и како некои локации изгледаат од „воздух“.

Видеото „AllTime10s”содржи:

– Мртов човек или куче?!
– Гроб на авион
– Тајни кои ги чуваат кинеските пустини
– Напуштени јапонски острови
– Забутана куќа на силувач
– Луѓе со коњски глави
– Јапонско село на кукли
– Црква во облик на пенис
– Џин со глава на мачка
– Луѓе гулаби…

Најчитани вести