понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

10 најромантични филмски цитати

10 најромантични филмски цитати

10 најромантични филмски цитати

Последни вести

Тмурната есен е идеален изговор да облечете удобни пижами и да станете од кревет цел ден. Со други зборови, меланхолијата и досадата најдобро можат да се излекуваат

Доколку не знаете кој филм да го изгледате, ве потсетуваме на десетте најромантични филмски цитати, кои можеби ќе ви помогнат да донесете одлука.

Најчитани вести