Магазин

1001 роза и едно „Да“: Најромантичното запросување во Скопје! (ФОТО)

1001 роза и едно „Да“: Најромантичното запросување во Скопје!  (ФОТО)
1001 роза и едно „Да“ : Најромантичното запросување годинава! (ФОТО)

 

Со дијамантски прстен и 1001 роза, во еден од најелитните скопски хотели, млад и успешен македонски бизнисмен од Америка ја запороси својата девојка, која е професорка во една скопска гимназија.

На следниве фотографии погледнете како изгледаше ова јавно запросување во нашата метропола, кое во името на љубовта е едно од најромантичните, но, никако не може да се каже дека е и меѓу најскромните!

6

5

4

3

2 1