петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

12 причини зошто жените ги оставаат мажите кои ги сакаат

unhappy-wife_bfzjqs

Поврзани вести

Повеќето жени ќе премолчат и ќе кажат дека љубовта е најважна, но оние кои не сакаат да „замачкуваат очи“ ќе ви признаат дека постојат  12 причини заради кои би го напуштиле и мажот кој неизмерно го сакаат.

Вие одберете во која група ќе бидете.

Жените кои сакаат среќна врска и среќен живот не ги толерираат следните работи:

1. Недостигот на заеднички интереси секако не е добар знак.

2. Исто како и недостатокот на комуникација и разбирање.

3. Ако физичката интимност стане рутина.

4. Кога себичноста ќе преовлада.

5. Кратко и јасно – несигурност.

6. Премногу лаги кои излегуваат на виделина.

7. Недостиг на личен простор и време за себе.

8. Емотивно студенило или емотивна недостапност.

9. Обидот да ја промени жената со која е.

10. Недостиг на трпение.

11. Споредување со други жени.

12. Игнорирање на малите напори да се одржи романтиката и ситните гестови.

Најчитани вести