четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Путин: На Господ е дали ќе им се прости на терористите, на мене е да ги однесам до него

Путин: На господ е дали ќе им се прости на терористите, на мене е да ги однесам до него

Путин: На господ е дали ќе им се прости на терористите, на мене е да ги однесам до него

Поврзани вести

Реми Малоуф, новинарка и водителка на „Russia Today” во Москва, на Твитер објави изјава од рускиот претседател Владимир Путин, поврзана со терористите, откако се откри дека рускиот авион го срушиле токму тие.

„На господ е дали ќе им се прости на терористите, на мене е да ги однесам до него”, изјавил Путин, потресен од последните случувања.

putin-tviter

Најчитани вести