Балкан

Земјотресот ја уништи најубавата плажа во Грција (ФОТО+ВИДЕО)

Земјотресот ја уништи најубавата плажа во Грција  (ФОТО+ВИДЕО)
Земјотресот ја уништи најубавата плажа во Грција

Силниот земјотрес кој пред неколку дена ја погоди Грција ја уништи најубавата плажа на Лефкада.

Плажата Егремни, по земјотресот е затрупана со карпи.

 

 

плажа2

плажа