Магазин

ФОТО: Северина и Игор на свадба во застава 101

ФОТО: Северина и Игор на свадба во застава 101

Северина и Игор излегоа од семејната куќа на Којиќ и влегоа во накитена застава 101.

Тие накратко ја посетија куќата на семејството Којиќ, а потоа ги поздравија присутните гости и ненадминливите трубачи.

Младоженецот и свекорот не штедеа на бакшиш за музиката, а Северина седеше во 101-цот и им мавташе на музичарите.

Погледнете…

seve1