петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Денот на дрвото е неработен ден

Денот на дрвото е неработен ден

Денот на дрвото е неработен ден

Последни вести

Согласно со Заклучокот од седницата на Владата на Република Македонија одржана на 21.11.2015 година, поради спроведување на акцијата „Ден на дрвото-Засади ја својата иднина”, 2 декември 2015 година, е неработен ден.

Најчитани вести