петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Специјалното обвинителство се всели во новите простории

Деновиве се очекува во собраниска процедура да се најде Предлог-законот за јавно обвинителска служба подготвен од Министерството за правда за екипирање на обвинителството со стручен, истражен и административен кадар.

katica-janeva-novi-prostorii-1

Поврзани вести

Специјалната обвинителка Катица Јанева и нејзиниот тим се вселија во новите простории. Како што е објавено на фејсбук страницата на Специјалното обинителството, новите простории се наоѓаат на улица Митрополит Теодосиј Гологанов бр.28/2-3, во Скопје.

катица5

катица1

Деновиве се очекува во собраниска процедура да се најде Предлог-законот за јавно обвинителска служба подготвен од Министерството за правда за екипирање на обвинителството со стручен, истражен и административен кадар.

катица

катица2

Најчитани вести