петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 17

Времен сообраќаен режим на дел од улицата Трета македонска бригада

На улицата ќе се воведе привремен сообраќаен режим, во времетраење од 8 до 17 часот, а на коловозот ќе се постави соодветна патна сигнализација.

Времен сообраќаен режим на дел од улицата Трета македонска бригада

Времен сообраќаен режим на дел од улицата Трета македонска бригада

Поврзани вести

Градот Скопје ги известува граѓаните дека в недела на дел од улицата Трета македонска бригада, на потегот од крстосницата со улицата Васко Карангелевски до улицата Никола Карев, ќе се изведуваат прекопи за поставување подземни инсталации.

Поради тоа, на улицата ќе се воведе привремен сообраќаен режим, во времетраење од 8 до 17 часот, а на коловозот ќе се постави соодветна патна сигнализација.

Градот Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да се придржуваат нa привремено поставениот сообраќаен режим и да ја приспособат брзината на движење на условите на патот.

 

Најчитани вести