четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 42

Како да отворите конзерва без отворач? (ВИДЕО)

Во видеото, двајца Руси прикажуваат како да отвораат конзерва служејќи се само со голи раце

Како да отворите конзерва без отворач?

Како да отворите конзерва без отворач?

Поврзани вести

Погледнте како да отворите конзерва без никаква алатка, во сценарио на апокалипса или нешто слично.

Во видеото, двајца Руси прикажуваат како да отвораат конзерва служејќи се само со голи раце.

Најчитани вести