Магазин

Мачка се огласи по гласините за развод со Тамара

Мачка се огласи по гласините за развод со Тамара

Александар Димитровски- Мачка, сопругот на Тамара Тодевска за Либертас ги демантира гласините дека се разведуваат.

Во кусиот телефонски разговор, Мачка за „Либертас“ изјави:

– Глупости се ова што пишуваат, не се разведуваме! Поголема глупост не сум прочитал, нема врска сето чаршиско озборување“.