четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

На џихадист му експлодира граната в рака! (ВИДЕО)

Наместо да ја испука рачната граната надвор од просторијата, џихадистот ја промашува ѕидната дупка и ја уништува зградата во која самиот се наоѓа.

На џихадист му експлодира граната в рака!

На џихадист му експлодира граната в рака!

Поврзани вести

Обидот на еден безнадежен милитант на ИСИС да испука рачна противтенковска граната низ една мала дупка во ѕидот добил спектакуларен контраефект.

Наместо да ја испука рачната граната надвор од просторијата, џихадистот ја промашува ѕидната дупка и ја уништува зградата во која самиот се наоѓа.

Најчитани вести