понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 18

Селмани: Политичките партии да се фокусираат на предлогот на Ванхојте

Ванхојте не го партизира напротив го департизира во делот на Агенцијата за медиуми зошто таа ќе се екипира од граѓанскиот сектор, а Комисијата за избори и именувања да ги провери, и да ги гласа со двотретинско мнозинство.

Селмани: Политичките партии да се фокусираат на предлогот на Ванхојте

Селмани: Политичките партии да се фокусираат на предлогот на Ванхојте

Поврзани вести

Претседателот на ЗНМ Насел Селмани во вечерашната дебата на МТВ во емисијата „Акцент“ истакна дека го поддржува предлогот на Ванхојте за Законот за медиумите.

Најчитани вести