среда, 30 ноември 2016  |  Вести денес: 51

Од синоќа во Македонија влегле околу 1.100 бегалци

Грчко-македонската граница кај Идомени е отворена од синоќа за бегалци од Ирак, Авганистан и Сирија.

Бегалците со воз од Гевгелија ќе се носат директно во Прешево

Бегалците со воз од Гевгелија ќе се носат директно во Прешево

Последни вести

Грчко-македонската граница од синоќа ја преминале околу 1.100 бегалци, соопшти грчката полиција.

Грчко-македонската граница кај Идомени е отворена од синоќа за бегалци од Ирак, Авганистан и Сирија.

Најчитани вести