Спорт

Спектакл во најава: Ќе гледаме реванш помеѓу Роузи и Холм

Спектакл во најава: Ќе гледаме реванш помеѓу Роузи и Холм

Оваа информација ја потврди претседателката на УФЦ, Дана Вајт која за американски “ЕСПН” изјави дека Холм се согласила повторно да влезе во рингот со Роузи затоа што наводно “таа го заслужува тоа”.

Исто така, големо влијание има и интересот за борбата.

Сепак, конечната дата на реваншот сѐ уште не е потврдена.