Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Дел од Скопје утре без струја
Без струја утре од 8.30 до 16 часот ќе останат дел од корисниците од улиците Ѓорѓи Капчев,  16, 16а и 18, кон каналот, дел од Божин Николов, (делот кон Лисиче), а од 9 до 13 часот дел од корисниците од улицата Саса 1.