четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

Положени цвеќиња пред споменикот на Св. Климент Охридски

Положени цвеќиња пред споменикот на Св. Климент Охридски

Положени цвеќиња пред споменикот на Св. Климент Охридски

Поврзани вести

Денеска по повод државниот празник 8 Декември – Свети Климент Охридски, македонски светец и еден од учениците на светите  Кирил и Методиј, Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски  положи цвеќиња  пред  Споменикот на Свети Климент Охридски,  во близина на Соборниот храм.

Polozuvanje cveke Sveti Kliment Ohridski 2015 (2)

Цвеќиња положија и делегација од Владата на Република Македонија, делегација од Собранието на Република Македонија, делегации на политички партии и здруженија на граѓани.

 

 

Најчитани вести