Македонија

Ставрески ќе одговори на поканата на Анкетната комисија на 17-ти декември

Ставрески ќе одговори на поканата на Анкетната комисија на 17-ти декември

Зоран Ставрески поради редовните обврски, ќе одговори на поканата на Анкетната комисија во Собранието на Република Македонија на 17-ти декември 2015, четврток.

Како што информираат од ВМРО-ДПМНЕ, Ставрески  ќе се обрати пред пратениците од истата комисија.