петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Публицистите Анѓелков и Нетков се добитници на наградата „Мито Хаџи Василев-Јасмин”

Претседател на Одборот за доделување на државната награда „Мито Хаџи Василев - Јасмин” е Јордан Плевнеш.

Публицистите Анѓелков и Нетков се добитници на наградата „Мито Хаџи Василев-Јасмин”

Публицистите Анѓелков и Нетков се добитници на наградата „Мито Хаџи Василев-Јасмин”

Последни вести

 

Публицистите м-р Игор Анѓелков и  проф. д-р Мишо Нетков, се добитници на државната награда „Мито Хаџи Василев-Јасмин” за остварувања во областа на публицистиката и новинарството, информираа од Министерството за култура.

Претседател на Одборот за доделување на државната награда „Мито Хаџи Василев – Јасмин” е Јордан Плевнеш.

 

 

 

Најчитани вести