петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Денеска ќе се знае новиот сопственик на српскиот „Телеком“

Вучиќ забалежал дека веројатно „за промена“ тој ќе биде виновен поради одолговлекувањето, но им порачал на сте дека одлуката ќе биде донесена денеска.

Денеска ќе се знае новиот сопственик на српскиот „Телеком“

Денеска ќе се знае новиот сопственик на српскиот „Телеком“

Поврзани вести

Премиерот на Србија, Александар Вучиќ, изјавил дека одликата за продажба на српскиот Телеком ќе се донесе денеска и нагласил дека таа одлука ќе биде во најдобар интерес за Србија.

Вучиќ забалежал дека веројатно „за промена“ тој ќе биде виновен поради одолговлекувањето, но им порачал на сте дека одлуката ќе биде донесена денеска.

Не е лесно да се донесе таква одлука, констатирал Вучиќ.

Најчитани вести