ТОП,Македонија

ВО ЖИВО: Премиерот Груевски ќе објави мега проект за лица до 35 години

ВО ЖИВО: Премиерот Груевски ќе објави мега проект за лица до 35 години

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, денеска ќе одржи прес- конференција чија тема е проект кој се однесува на млади лица до 35 годишна возраст.

Прес- конференцијата која ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија со почеток во 13:00, ќе може да ја проследите во живо.