вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Оптичка илузија која ќе ве воодушеви (ВИДЕО)

Се работи за чоколадата „Аленка“, која како и многу други чоколади, на обвивката има слика од девојче.

Оптичка илузија која ќе ве воодушеви

Оптичка илузија која ќе ве воодушеви

Поврзани вести

На интернет се појави снимка со феноменална оптичка илузија на обвивка на една руска чоколада.

Се работи за чоколадата „Аленка“, која како и многу други чоколади, на обвивката има слика од девојче.

Но, кога ќе се извади обвивката од чоколадата и малку ќе се извитка, се добива неверојатна оптичка илузија која веројатно, до сега не сте ја виделе.

Најчитани вести