четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 0

Трамвај прегази жена, па ја влечел по шините (ФОТО)

Откако трамвајот застанал, за да го извлечат мртвото тело, морале да чекаат кран за да го подигне тешкиот трамвај.

Трамвај прегази жена, па ја влечел по шините

Трамвај прегази жена, па ја влечел по шините

Последни вести

Милка К. (82) била прегазена на улица, кога на неа налетал трамвај. Трамвајот најпрвин ја соборил, а потоа нејзиното тело го влечел по шините уште неколку метри.

Откако трамвајот застанал, за да го извлечат мртвото тело, морале да чекаат кран за да го подигне тешкиот трамвај.

nesrekja-tramvaj

Сето тоа се случувало пред очите на случајни минувачи, кои видно вознемирени со неверување ја сведочеле несреќата.

 

Најчитани вести