среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 42

Ќе се избира генерален секретар на ДИК

ДИК соопшти дека на вчерашната седница го усвоила Правилникот за утврдување на начинот и постапката за избор на генерален секретар на ова највисоко изборно тело во земјата.

дик

Последни вести

Во два печатени медиума утре треба да биде објавен јавниот повик за избор на генерален секретар на Државната изборна комисија (ДИК).

ДИК соопшти дека на вчерашната седница го усвоила Правилникот за утврдување на начинот и постапката за избор на генерален секретар на ова највисоко изборно тело во земјата.

Најчитани вести