Магазин

Крвта не е вода, нели? (ВИДЕО)

Крвта не е вода, нели?     (ВИДЕО)
Крвта не е вода, нели?

Оваа снимка сигурно ќе ве разнежни. Мало детенце го држи во прегратка своето бебе-братче и одбива да и’ го даде на мајка си. Преслатка братска љубов, погледнете: