Магазин

Раскош од 9 милијарди: Вака изгледа куќата на Александра Мелниченко

Раскош од 9 милијарди: Вака изгледа куќата на Александра Мелниченко

Сандра Мелниченко овие фотографии ги направила за магазинот „Вог“. На сликите е и нејзината вила во Лондон, која некогаш беше во сопственост на кралско семејство, а потоа ја купи сопругот на Александра.

Вредноста на вилата се проценува на неверојатни девет милијарди.

-Имаме куќи во многу земји, а целиот мебел е мој избор, изјавила таа.

Инаку, Сандра е позната и по изјавата дека да се биде жена на богаташ е работа која бара големо работно време.

a1

a2

a3

a4

a5

a6