четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Три типа на мажи од кои треба да бегате

mazi

Последни вести

Ако забележите дека некој маж вака се однесува, знајте дека со него нема да Ви биде лесно…

Премногу сконцентрирани на кариерата

Нив примарен фокус им е напредувањето и секогаш бараат подобри можности и зголемување на финансиската добивка.

Не ја преболеле поранешната девојка

Овие мажи не се ниту за врска, а не па за брак. Константно се опседнати со своите поранешни девојки и вашиот однос го споредуваат со оној кој го имале во минатата вска.

Маж кој бега од обврски

Ако сте во врска со маж кој бега од обврски, имајте на ум дека таков маж сигурно нема да ве ожени.

Најчитани вести