среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 12

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Што и’ прави ИСИС на жена која не е прописно облечена?

Што и' прави ИСИС на жена која не е прописно облечена?

Што и' прави ИСИС на жена која не е прописно облечена?

Поврзани вести

Погледнете го ужасот и монстуозноста на ИСИС! Како казнува жена, бидејќи не била облечена по шеријатските закони.

Предупредуваме, снимката е екстремно вознемирувачка:

Најчитани вести