Спорт

Жежок календар во реализација на ракометарките од Вардар

Жежок календар во реализација на ракометарките од Вардар

Секси спортистки – ракометарките на Вардар се соблекоа за календарот на Пелистерка…

pelisterka1

pelisterka2

pelisterka3

pelisterka4

pelisterka5

pelisterka6

pelisterka7

pelisterka8

pelisterka9

pelisterka-10

pelisterka12

pelisterka11