Спорт

Ѓоковиќ повторно ја покажа својата човечка големина

Ѓоковиќ повторно ја покажа својата човечка големина

Таа не сонувала дека таму ќе и се случи нешто повеќе од само следење на еден меч во кој Новак победил.

По турнирот во Шангај, Новак ми го даде својот дуксер и со тоа ме расплака, а потоа се сликаше со мене. Јас во Шангај отидов само поради него, изјавила Анџела.

Девојката му посветила и еден статус на познатиот тенисер со што му се заблагодарува што ѝ го разубавил животот.

novak