сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 11

Браќата Бабунски во хуманитарна акција

Како што веќе претходно најавија, браќата Давид и Доријан Бабунски деновиве престојуваат во кампот за бегалци во Гевгелија како дел од својата акција за помош на мигрантите од азиските и афричките земји.

David-i-Dorian-Babunski-kamp

Поврзани вести

Македонските младински репрезентативци одиграа и партија фудбал со младите од кампот, а деновиве заедно со млади лица од неколку европски земји членови на хуманитарни организации остануваат во Гевгелија, како што велат, да помогнат колку што можат децата во овој камп што полесно да ги минат зимските денови…

David-i-Dorian-2

Најчитани вести