петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Промоција на две книги од академик Владо Камбовски

kambovski

Последни вести

Средба со академик Владо Камбовски ќе се одржи утре во мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“ во Скопје. Почетокот на средбата е предвиден за во 19 часот.

Во оваа пригода ќе бидат промовирани неговите книги „Беседи“ и „Коментар на кривичниот законик“, во издание на Македонската академија на науките и уметностите и Книгоиздателството „Матица македонска“.

kambovski1

За делата ќе говорат академик Георги Старделов и проф.д-р Љупчо Арнаудовски.

Најчитани вести