Магазин

ВИДЕО: Календар со ликот на Путин за 2016

ВИДЕО: Календар со ликот на Путин за 2016

Рускиот магазин „Ѕвезди и совети“ објави календар за 2016 година, кој целосно му е псоветен на претседателот на Русија, Владимир Путин.

Календарот пригодно е наречен „Цела година со претседателот на Русија“.

Во календарот има фотографии на кои Путин вежба, носи војничка униформа, потпишува автограми на деца, мириса цвеќе, милува куче…, а на една лови риба гол до појас.