Магазин

Еве што Вагата, Шкорпијата и Стрелецот може да очекуваат во љубовта во 2016.

Еве што Вагата, Шкорпијата и Стрелецот може да очекуваат во љубовта во 2016.
Еве што Вагата, Шкорпијата и Стрелецот може да очекуваат во љубовта во 2016.

Кој ќе се заљуби следната година, кого го очекува брак, а кого интересни авантури? Пред вас е љубовен хороскоп за 2016 година.

Вага

Бидете подготвени за нови предизвици кои ги носи 2016. година. Имате волја да испробате нови работи. Прво ќе морате да се преиспитате себе си, што сакате, колку сте емотивно зрели. Подготвени сте да влезете во стабилна врска, не ве интересираат еднократни страсни авантури. Препуштете се уживајте во романтика.

Шкорпија

Шкорпиите може да се надеваат на добра година. Следната ќе биде плодна и за кариерата и за љубовни авантури. Затоа уживајте во 2016.година. Навикнати сте да живеете на хедонистички начин, па така продолжете и во следната година, бидејќи за тоа имате причини. Вам се’ ќе ви оди од рака, бидејќи сте заводник.

Стрелец

Мотивирани сте да влезете во нов емотивен однос, а новата година е како создадена за нови почетоци. Додека не дојдете до љубовта, работата ќе ви го надополни успехот кој го барате. Кога најмалку ќе се надевате, во вашиот живот ќе влезе таа личност.