Магазин

ФОТО: Запознајте го Буч, кучето кое не престанува да се смее

ФОТО: Запознајте го Буч, кучето кое не престанува да се смее

Кутрето од овие фотографии кое се вика Буч никогаш не ја симнува насмевката од своето лице и дефинитвно му носи среќа на својот сопственик.

Затоа Буч кај газдата Пит има посебно место. Двајцата се неразделни пријатели. Пит направи една голема галерија од неговите среќни „фаци“ и дефинитивно кучето Буч го освои светот.

Погледнете…

2kuce-buc

3kuce-buc

4kuce-buc

5kuce-buc

6kuce-buc

7kuce-buc

8kuce

kuce-buc