среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 46

Груевски денеска ќе го потпише договорот за гасификација на Битола

gruevski-profilna-640x427

Последни вести

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на настанот за потпишување на договорите за реализација на проектот Топлификација Битола.

Настанот ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија.

Почетокот е предвиден за 12:00 часот

 

Најчитани вести