петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Ова се новите цени за градскиот превоз

Измените ќе стапат во сила од 1 јануари 2016 година.

Ова се новите цени за градскиот превоз

Ова се новите цени за градскиот превоз

Поврзани вести

Јавното сообраќајно претпријатие ги објави цените на билетите, согласно новиот интегриран тарифен систем. Цената на билетот во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие ЈСП Скопје што се купува кај возачот и по воведувањето на новиот електронски систем нема да се промени и ќе изнесува 35 денари, а не 60 денари како што беше најавено претходно.

Овие измени ќе стапат во сила од 1 јануари 2016 година.

Цените на билетите за автобускиот превоз можете да ги видите на сајтот на ЈСП

Најчитани вести