Македонија

Вечерва во Ново Лото до три шанси за седумка

Вечерва во Ново Лото до три шанси за седумка
Вечерва во Ново Лото до три шанси за седумка

Вечерва во Ново Лото, на ТВ Сител во 20 часот ќе се оддржи извлекувањето на броевите од 104 коло за оваа 2015 година. Новитет во ова празнично  коло е тоа што Државна лотарија на Македонија за прват ќе им овозможи на играчите на Ново Лото ДО ТРИ ШАНСИ ЗА СЕДУМКА, така што доколку во првото извлекување не биде постигната добивка со седум погодоци, ќе следуваат второ и трето извлекување, во кои во игра ќе бидат и сите претходно непостигнати категории на добивки .

Играчите на Ново Лото изминатите денови имаа шанса да се запознаат со шансата која им ја укажува Државна лотарија на Македонија во ова коло , преку заедничките дружби со тимот на Државна лотарија на Македонија како и со водителката на НовоЛото, Марјана Станојковска.  Дружењата беа забавни, со многу заеднички фотографии , и сите со надеж дека вечерва во 20 часот, Македонија ќе го добие новиот Ново Лото Милионер.

За сите оние кои немаа можност да бидат дел од овие дружења, едно потсетување дека уплатата за ова коло трае до 19 часот.