Секс

Совети за 2016: Не глумете огразам и секогаш носете кондоми!

Совети за 2016: Не глумете огразам и секогаш носете кондоми!

На почетокот на годината многумина донесуваат одлуки со кои сметаат дека ќе им се подобри животот, но кои и најчесто не се почитуваат повеќе од 15 дена. Ова е листата на совети за жени, кои не се тешки за оддржување.

1. Престанете да глумете оргазам.

2. Престанете да прифаќате дека тој не сака да се спушти доле – ако можете вие, може и тој. Нема дискусија!

3. Фрлете ја долната облека која не ви стои баш најдобро.

4. Бидете иницијатор за секс.

devojka-na-krevetu-1420728255-53195

5. Кажете му точно што сакате да ви прави.

6. Бакнувајте се почесто.

7. Откријте каде ви Г- точката.

8. Не грижете се како изгледа вашето тело за време на сексот.

zavodenje-1374346975-8240

9. Секогаш носете кондоми со себе.

10. Водете сметка за сопствената вагина.

11. Имајте секс само кога тоа 100% го сакате.

par-u-krevetu-1416669574-51491

12. Престанете погрешно да го наведувате за тоа што ви се допаѓа.

13. Престанете да се грижите дали сте средени таму доле.

14. Престанете да се грижите каков ќе биде сексот со новиот партнер.

15. Тестирајте се редовно.