ТОП,Македонија

Груевски со семејството уживаат во првиот снег (ФОТО)

Груевски со семејството уживаат во првиот снег  (ФОТО)
Груевски со семејството уживаат во првиот снег
На снежното неделно попладне не му одолеа ниту премиерот Никола Груевски, кој заедно со сопругата и двете ќеркички прошетаа на градскиот плоштад „Македонија“, а фотографиите покажуват вистинско семејно уживање во сежната и празнична идила.

gruevski-semejstvo-3

gruevski-semejstvo-2

gruevski-semejstvo-1