петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 67

ФОТО: Необично – близначки се родија во различна година

bliznacki-rodeni-vo-razlicna-godina

Последни вести

Во Вентура, Калифорнија, се родија близначки кои во изводот на раѓање ќе имаат различна година.

Едната од близначките се родила минута пред полноќ на 31 декември 2015 година, а другата се родила во една минута по полноќ, односно на 1 јануари 2016 година.

Бристол Скај и нејзината сестра близначка Бринли се здрави и силни, а родителите се пресреќни што на ваков прекрасен начин ја испратиле старата и ја дочекале новата година.

Тие велат дека засега родендените ќе им ги слават во ист ден, а кога тие ќе пораснат, сами ќе си одлучат дали сакаат да го слават во ист или различни денови.

Најчитани вести