петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 16

ВИДЕО: Весела Нова Година: Гринго од БиХ има 4 жени и 12 деца

koko-10-

Последни вести

Изет Рамовиќ – Гринго од БиХ има 12 деца и четири жени. Сите живеат заедно и прославите за Нова Година во нивниот дом се многу весели.

Неговите сопруги изјавија дека сите тие го сакаат, но и дека се малку љубоморни една на друга.

„Ние сите го сакаме. Тој ми падна во срцето“ – изјави Розита, една од жените.

Видеото кој се појави на фејсбук предизвика поделени реакции во јавноста, додека едни изјавуваат дека домот на Гринго е повесел од многу други семејства, други го критикуваат ваквиот начин на живот.

Најчитани вести