петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 0

2. август неработен ден за сите граѓани

понеделник е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Македонија денеска го слави Илинден

Македонија денеска го слави Илинден

Поврзани вести

2. август Денот на Републиката, односно 3 август, понеделник е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани на Република Македонија им го честита празникот.

Најчитани вести