вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Премиерот играше фудбал во спортскиот центар „Борис Трајковски“ (ФОТО)

Премиерот заедно со дел од своите соработници и лични пријатели, одигра партија фудбал во спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Премиерот играше фудбал во спортскиот центар „Борис Трајковски“

Премиерот играше фудбал во спортскиот центар „Борис Трајковски“

Последни вести

И покрај многубројните службени обврски, премиерот Никола Груевски одвои време за спортување.

gruevski-fudbal-1

Присутните велат дека премиерот бил доста активен и успеал да постигне и два гола.

gruevski-fudbal-3

Груевски важи за голем поддржувач на спортот, а во младоста има тренирано и бокс.

gruevski-fudbal-2

Најчитани вести