вторник, 28 март 2017  |  Вести денес: 65

Иселеници го снимиле пристигнувањето на Груевски во Вашингтон: „Гордост е да си Македонец“ (ВИДЕО)

Видеото од пристигнувањето на македонскиот премиер е објавено со наслов и коментар „Како што доликува на државник. Гордост е да си Македонец“

Иселеници го снимиле пристигнувањето на Груевски во Вашингтон: „Гордост е да си Македонец“

Иселеници го снимиле пристигнувањето на Груевски во Вашингтон: „Гордост е да си Македонец“

Поврзани вести

Македонските иселеници го снимиле пристигнувањето на премиерот Груевски во Вашингтон и истото го објавија на Фејсбук страницата „Macedonian American Weekly“.

Видеото од пристигнувањето на македонскиот премиер е објавено со наслов и коментар „Како што доликува на државник. Гордост е да си Македонец“

Go snimiv vcera pristignuvanjeto na premierot Nikola Gruevski vo Washington. Kako sto dolikuva za drzavnik. Gordost e da si Makedonec.

Posted by Macedonian American Weekly on Monday, January 11, 2016

Македонците кои живеат во Вашингтон, го снимија и објавија ова видео, каде се гледа доаѓањето на Груевски кога се очекува тој да има средби со американскиот потпретседател Џо Бајден.

Најчитани вести