Македонија

ФОТО: Граѓаните со потсмев за интервјуто на Заев на социјаллните мрежи

ФОТО: Граѓаните со потсмев за интервјуто на Заев на социјаллните мрежи

Корисниците на социјаните мрежи со потсмев и вицеви го коментираа денешното интервју на лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Наместо да поентира, Заев со бледиот настап стана мета за потсмев.

Повеќе од нивните коментари со потсмев за настапот на Заев, можете да прочитате во продолжение:

3

4

5

6