четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

ВИДЕО: Мистериозно суштество се роди на Куба!

prase

Последни вести

Прасе со ли на мајмун се роди на Куба.

Необичното суштество многу брзо стана туристичка атракција. Луѓе од целата земја доаѓале за да го видат суштеството.

Малото прасе умрело после четири дена поради вродена мана. Слични животни биле родени порано во Јужна Америка и Кина.

Најчитани вести