петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 53

Боуви тајно кремиран без присуство на семејството и пријателите

Тоа било желба на Боуви која била испочитувана. Тој не сакал погреб, туку сакал да замина без „гужва“, објавуваат медиумите.

Боуви тајно кремиран без присуство на семејството и пријателите

Боуви тајно кремиран без присуство на семејството и пријателите

Поврзани вести

Дејвид Боуви бил тајно кремиран во Њујорк, соопштија светските медиуми.

„Дејли мирор“ објавува дека Боуви бил кремиран во приватна церемонија на која не присустувале ниту пријатели ниту членови на семејството.

Тоа било желба на Боуви која била испочитувана. Тој не сакал погреб, туку сакал да замина без „гужва“, објавуваат медиумите.

– Немало никаква јавна или приватна церемонија. Немаше ништо – пишува „Мирор“.

Најчитани вести